Våra tjänster

Våra tjänster

 

BILVÅRD

Utvändig tvätt
Vi tvättar utsidan på din bil och börjar med alkalisk föravfettning och petroleumbaserad avfettning vid behov. Vi låter avfettningen verka och lägger på ett fälgrengöringsmedel. Därefter spolar vi av bilen med högtryck för att få ytan så ren som möjligt innan vi schamponerar din bil med skonsam tvättsvamp.

Invändig tvätt
Vi tvättar insidan på din bil och börjar med att dammsuga klädsel, mattor och golv. Därefter rengör vi instrumentpanel, ventilationsgaller och alla hårda ytor. Samtliga rutor tvättas både invändigt såväl som utvändigt.

Genom att kombinera tryckluft och interiörtvättmedel så får vi både rensat bilen från skräp samtidigt som interiören blir ren in i minsta vrå. Vi avslutar processen invändigt genom att dammsuga ytterligare en gång.

Heltvätt
Utvändig och invändig tvätt enligt ovan och detaljering; dvs rengöring av lister, stötfångare och andra plastdetaljer.

Kemtvätt av textilier
En invändig tvätt enligt ovan och kemtvätt av bilens säten/textilier.

Tvätt av läderklädsel
Vi återger lädret dess ursprungliga fräschhet och mjukhet. Lädret rengörs och skyddas mot uttorkning.

Sanering
En invändig tvätt enligt ovan och med hjälp av specialutrustning samt saneringsmedel tar vi bort oönskade dofter från exempelvis rök, djur och kemikalier.

Polering och vaxning
Vi polerar lacken på bilen i flera steg och tar bort oxid såväl som mindre repor i lacken. Därefter tvättas bilen och lackytan görs kemiskt ren innan vi förseglar med Turtle Wax.

Helrekonditionering
Består av heltvätt samt polering och vaxning enligt ovan.

Polering av lyktglas i plast
Vi tar bort oxid och polerar upp plasten till nära nyskick.

Våra finaste lackskyddsbehandlingar

  • Turtle Wax Gloss Protection
    Ett tvåkomponents lackskyck med aktivator som förseglar och skyddar lacken. Ger en djup lyster med ett starkt och långvarigt lackskydd. Efter behandlingen lämnas ett värdebevis som ger 12 månaders hållbarhetsgaranti. Garantin är ett bevis på att bilen behandlats av professionella bilvårdare och produkter från Turtle Wax Pro.